GALATI - analiza de risc la securitate fizica

Analiza de risc la securitate fizica - Galati

DMS TripluExpert efectueaza, prin evaluatori de risc autorizati, analiza de risc la securitate fizica in Galati si judetele invecinate.
Evaluatorii nostri efectueaza analize de risc nu numai in Galati ci in toata tara, in functie de valoarea evaluarii sau daca ni se achita anticipat costul transportului.
Analiza de risc la securitate fizica este obligatorie si se sanctioneaza conform legii, cu amenzi cuprinse intre 5.000 si 10.000 lei.
Toate societatile comerciale care detin bunuri sau valori cu orice titlu si sunt obligate sa asigure protectia acestora trebuie sa aiba analiza de risc la securitate fizica. Pe langa acestea mai sunt vizate si ministerele, celeltalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, precum si orice alte organizatii care detin bunuri sau valori.

analiza de risc in galati

GALATI

Municipiul Galati are, in anul 2018, un coeficient de criminalitate foarte ridicat - 3924,92%.

TECUCI

Municipiul Tecuci are, in anul 2018, un coeficient de criminalitate ridicat - 1557,51%.

TARGU BUJOR

Orasul Targu Bujor are, in anul 2018, un coeficient de criminalitate scazut - 41,53%.

COROD

Localitatea Corod are, in anul 2018, un coeficient de criminalitate scazut - 20,77%.

DMS TripluExpert Galati - analiza de risc

Misiunea noastra este de a evalua si alege celor mai potrivite optiuni de tratare a riscurilor, ceea ce va duce la echilibrarea costurilor si eforturilor de implementare in raport cu beneficiile care se pot obtine, cu respectarea cerintelor legale.

Evaluatorii vor efectua analize de risc la securitatea fizica in judetul Galati, pentru societati comerciale, organizatii neguvernamentale, fundatii, unitati de invatamant, policlinici, depozite, unitati de productie, cabinete, etc., la preturi promotionale si in termen scurt (in functie de complexitatea activitatilor desfasurate la sediul unitatii, tipurile de riscuri identificate sau suprafata obiectivului).

Evaluarea se realizeaza in baza unui contract de prestari servicii semnat de un evaluator de risc autorizat de IGPR si administratorul societatii interesate, dupa analizarea locatiei, identificarea masurilor necesare pentru eliminarea riscurilor la securitate fizica, verificarea incadrarii gradului de risc in normele emise de IGPR. Raportul de evaluare a riscului la securitate fizica este confidential si se preda societatii in cauza in format letric, semnat si stampilat. Evaluatorul trebuie sa predea si grila de evaluare a riscului, din care sa rezulte un nivel de risc acceptabil.

ANALIZA DE RISC ESTE OBLIGATORIE!

Contactati-ne chiar astazi, prin email sau telefon !
Evaluatorii de risc la securitate fizica din cadrul DMS TripluExpert vor efectua analiza de risc in timp util.
Evitati amenzile ce urmeaza in anul 2018!

Contactati-ne